12 FUN FACTS ABOUT ME

Jeg tænkte, at det ville være sjovt at dele lidt fun facts om mig. Jeg er ret sikker på, at der er mange af dem som I ikke kender, og sikkert også bliver overrasket over ;-).

1. Jeg er uddannet step-og aerobic instruktør, og jeg har undervist i det i nogle år i Fitness World

2. Jeg har brune øjne, brunt hår og er ret "mørk" af natur. Da jeg blev født havde jeg det samme, og jeg lignede næsten en lille abe, haha!

3. Jeg elsker dåse cocktailpølser. Jep de billige pølser man køber på dåse nede i NETTO. De smager himmelsk, og jeg bruger dem tit i madretter, blandt andet sammen med spaghetti med kødsovs, hehe.

4. Da jeg var yngre, omkring 10-13 års alderen var jeg en total drengepige. Jeg klatrede i træer, gik i store silkeunderbukser og løse hængerøvsbukser ligesom drengene. Jeg tror mest af alt, at jeg var sådan for at imponere drengene i klassen ;-)

5. Jeg har altid været lidt af en tryghedsnarkoman og da jeg var yngre ville jeg aldrig sove hjemme hos mine veninder. Jeg tror, jeg var 13 år gammel før, jeg havde lyst til at sove hjemme hos andre.

6. Jeg elskede at optræde som lille, og til enhver familiesammenkomst skulle mine to søstre og jeg altid give et laaaaaangt danseshow - selvfølgelig i den mærkeligste udklædning

7. Min kuffert er ALTID rodet når jeg rejser. Udadtil virker jeg måske som lidt af et ordensmenneske. Det er jeg også på mange punkter. Men når det kommer til rejser og hvordan min kuffert og hotelværelse ser ud, så er jeg ikke. Min kuffert ligner altid en eksplosion. For nogle år tilbage var vi på ferie i Spanien hvor min søster og jeg delte hotelværelse. En af dagene havde vi ikke fået "cleaning" på værelset fordi rengøringsdamen synes at der var FOR rodet, haha.

8. Jeg elsker at lave mad, og jeg kan gå en hel dag og fundere over hvad jeg skal kokkerere til aftensmad!

9. Jeg elsker pladder romantiske film og hader gysere! En af mine ynglingsfilm er uden tvivl "How to loose a guy in 10 days". I love it!

10. Jeg har danset showdans fra jeg var 5-15 år gammel. Til sidst endte jeg med at undervise andre piger i dans.

11. Da jeg var 8 år gammel brækkede jeg mit krageben. Jeg blev konstant drillet i skolen, fordi de andre i klassen synes det var sjovt, at jeg havde brækket mit KRAGEBEN, nu hvor jeg hed KRAGMANN. So funny, right ;-)?

12. I mine yngre dage var jeg utrolig kræsen, som i VIRKELIG kræsen. Når vi bestilte pizzaer ville jeg kun spise skorpen, og der skulle endelig ikke være noget tomatsovs eller andet at ane. Heldigvis er det blevet bedre med årene, og nu vil jeg ikke kalde mig selv for kræsen.

English / 1. I took a step and aerobic education when I was younger and I was an instructor in Fitness World for a few years.

2. I got brown eyes, brown hair and I am a bit dark. When I was born I almost looked like a baby monkey, haha.

3. I love canned cocktail sausages. I know it sounds disgusting, but I love it. I often use them in my dishes, like spaghetti with meat/tomatosauce

4. When I was younger, around 10-13, I was such a "boy". I wanted to do all the things they do and I want to wear their clothes. Mostly because I want their attention I guess, haha.

5. I have always been a bit of a "feel safe at home-person". When I was younger I will never come home to my girlfriends and sleep over. I think, I was 13 years old before I wanted to sleep out with other people. I kinda like my mom and dad ;-).

6. I loved to perform as a little, and if my family have any reunion, birthday parties or so on my two sisters and I always had to give a dance show - of course in the weirdest dresses

7. My suitcase is ALWAYS messy when I travel. When it comes to travel and how my suitcase and hotel room look, I'm so messy. My suitcase always looks like an explosion.

8. I love to cook and I can go a whole day and think about what to cook for dinner!

9. I love watching romantic movies and I hate horror! One of my favorite films is undoubtedly "How to loose a guy in 10 days". I love it!

10. I was dancing showdance from when I was 5-15 years old. Eventually I ended up teaching other girls in dance.

11. When I was 8 years old, I broke my collar bone. I was constantly teased in school because the others in the class thought it was fun that I had broken my KRAGEBEN (the name of collar bone in danish) now that I was called KRAGMANN (my last name). So funny, right ;-)?

12. In my younger days I was incredibly picky, as in REALLY. When we ordered pizzas I would only eat the crust, Luckily it got better over the years and now I will not call myself the picky one.

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mariakragmann